A játék az élethelyzeteinkkel analóg tanuló terep, ahol védett közegben kigyakorolhatjuk azokat a viselkedésmintákat, amelyek a leginkább szolgálják majd a harmóniát mindennapi kihívásokban is.

Mit ad az EMK?

Az EMK szellemisége és módszere segít, hogy:

  • ki tudd fejezni nem tetszésedet hibáztatás nélkül, és pontosan meg tudd fogalmazni azokat az értékeket, amelyeket el szeretnél érni.
  • meg tudd hallgatni, aki dühösen, vagy fájdalommal fejezi ki magát feléd, anélkül, hogy hibáztatni kezdenéd magad, vagy a másik felet.
  • hozzá tudj járulni ahhoz, hogy mások meghallgassák és megértsék egymást. Ahelyett, hogy az adott helyzetben Te tennél igazságot, ösztönözni tudd őket, hogy saját jólétükért felelősséget kezdjenek vállalni.
  • elengedd önmagad hibáztatását, és saját magad felé is szeretettel, megértéssel, és konstruktívan fordulj.

Mi ennek a képzésnek a sajátossága?

A Kompátia – Életkerekítő Játékok kártyái 34 érzést és 62 erőforrás-szükségletet elevenítenek meg. Segítségükkel kézzelfogható eszköz áll rendelkezésedre, ha egy zárkózott, kusza, vagy feszült helyzetben meg akarod találni az utat a megértés és együttműködés felé. A kártyákkal való páros, vagy csoportos játékok segítenek minél hamarabb beazonosítani a helyzeteket, és gazdagítani a kifejezőkészséget.

  • Az EMK látásmódját, módszerét üdítő, játékos módon, szinte észrevétlen természetességgel tanulhatod.
  • Nem csak Te magad fejlődhetsz, de a játékok megismerésével rögtön eszközt kaphatsz a kezedbe, mellyel mindezt gyerekek számára is élvezetes módon teheted elérhetővé, már akár óvodás kortól.
  • A közös játék, közös élmény révén minden résztvevő egyszerre adhat és kaphat, tanulhat és taníthat a csoportban. Bizalommal, együttérzéssel, humorral töltődhetsz.

Kisfilmek a Kompátia – Életkerekítő játékok© használatáról

A Facebook oldalunkon riportokat, cikkeket, fotókat, aktuális híreket találsz.

Kurzusaink

30 tanórás képzéseinkre jelentkezhetsz akár a 8 alkalmas, akár az intenzív hétvégés szervezésben is.
Felkérésre, ill. tanári közösségek számára kihelyezett képzéseket is tartunk.

Árak

A képzéseink díja 48e Ft/fő, 12.000 Ft előleggel. Kihelyezett képzéseknél ezen felül útiköltség és esetlegesen szállásdíj jelent még költséget.

Legközelebbi csoportjaink időpontjai

I. Intenzív képzésünk:
szeptember 22-23 szombat, vasárnap 10-17 óráig
szeptember 29-30 szombat, vasárnap 10-17 óráig

II. 8 alkalmas képzésünk:
október 8-tól hétfőnként 17:30-20:30 között
október 8. 15. 29.
november 5. 12. 19. 26.
december 3.

Helyszín

Mandalaház: Budapest, XIII. Visegrádi u. 6. [térkép] II. em. 2., 13-as kapucsengő

Jelentkezéshez kérjük

- a szeptemberi intenzív képzésnél legkésőbb szept. 19-ig utald el az első két alkalom díját 12.000 Ft-ot Strasser Kata 16200120-18537602 bankszámla számra, a közlemény rovatba kérjük írd be az email címedet
- töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot
- az októberben induló 8 alkalmas képzésnél a jelentkezési határidő okt. 3. Kérlek addig utald el az összeget, és töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot

Kedvezmény

Szeretnénk inspirálni, hogy ha jönnél, időben jelezd, mert így segíted a mi készülésünket is.  Ezért, ha a szeptemberi intenzív képzésünkre szept 8-ig elküldöd jelentkezésed és utalásod, akkor 12.000 Ft helyett 10.000 Ft–tal biztosíthatod a helyed. Az októberi 8 alkalmas képzésünkre szept 18-ig utalva tudsz kedvezményesen jelentkezni.

Elérhetőség

Várjuk szeretettel érdeklődésedet: Redő Júlia, Strasser Kata

info@kompatia.hu, info@emkommunikacio.hu

0670-451-6415, 0670-250-6233

Aktuális, meghirdetett csoportunkról a facebook oldalon olvashatsz.

Jelentkezési lap