Kedves Mindenki!

2019. november 9-10-én (szombat-vasárnap) 9:00 – 17:30-ig Ondras Pribyla, nemzetközi akkreditált tréner tart EMK tréninget elsősorban olyanoknak, akik már megismerték az EMK (erőszakmentes kommunikáció) alapjait, és szeretnének továbbfejlődni.

A tréning témája: EMK a hétköznapokban, avagy túl a workshopok világán

Nyelve: angol, tolmácsolással (angol nyelvtudás nem szükséges a részvételhez)

„Amikor műhelyt vezetek, számomra mindig az a kiindulási alap, ami a résztvevőket foglalkoztatja, ami az életükben aktuális kihívás. Pontosan ezért nincs előre megírt forgatókönyvem. A hétvégi műhelyben azt fogjuk felfedezni, hogy hogyan használhatjuk az EMK-t, amikor épp nem egy biztonságot jelentő műhelyben gyakoroljuk, hanem hétköznapi, éles helyzetekben vagyunk, pl. a családban vagy a munkahelyen. Szeretném feltérképezni a mélyebben lévő összefüggéseket és bemutatni, hogy az EMK tudatossága konkrétan hogyan jelenik meg egy-egy párbeszédben. A műhelymunkát úgy fogjuk közösen alakítani, hogy a két napban minden résztvevő a számára legértékesebb átéléssel és tanulsággal gazdagodva lépjen ki a hétköznapokba.

A tréning megvalósulásához min. 10 fő jelentkezése szüksége.

További részletekért kérlek írjatok ill. a jelentkezéseteket kérjük az alábbi e-mail címekre küldjétek el:
(Eszter: 
kadas.eszter@gmail.com, Miklós: kovacs.mk@gmail.com ).

Üdvözlettel: Miklós & Eszter

 

Ondras Prybila bemutatkozása

„Trénerként, mediátorként és tanácsadóként dolgozom. Eredetileg elméleti fizikusként végeztem és komplex rendszerek viszgálatával foglalkoztam, majd az életem fokozatosan irányt váltott az elméletektől az emberekkel folytatott közvetlen találkozások felé. Ez a változás a Zen meditáció gyakorlásával indult (amit 16 éve gyakorlok) és a Zen meditáció alapjaira épült fel később a coaching (systematic coaching) és az erőszakmentes kommunikációval kapcsolato (EMK) tevékenységem.

Szervezeteknek (cégeket, állami intézményeket és civil szervezeteket) nyújtok segítséget konfliktusok megoldásában, a kommunikációs kultúra fejlesztésében vagy stratégiai tervezési folyamatok támogatásában.

Az EMK tréningek során kedvelem a játékosságot és szívesen használom a szerepjáték vagy az improvizatív gyakorlatok eszközét. Célom hogy a résztvevőket szimulált párbeszédekre ösztönözzem, melyek során így alkalmazhatják az éppen tanultakat. Nemrég elkezdtem más trénerekkel közösen kontakt improvizáció és mindfulness műhelyeket is tartani. Ezen alkalmakkor tudatosan keresem, hogy hogyan fordíthatóak le az EMK alapelvei a modern tánc és a testtudatosság (body mindfulness) nyelvére.”