A játék az élethelyzeteinkkel analóg tanuló terep, ahol védett közegben kigyakorolhatjuk azokat a viselkedésmintákat, amelyek a leginkább szolgálják majd a harmóniát mindennapi kihívásokban is.

Mit ad az EMK?

Az EMK szellemisége és módszere segít, hogy:

 • ki tudd fejezni nem tetszésedet hibáztatás nélkül, és pontosan meg tudd fogalmazni azokat az értékeket, amelyeket el szeretnél érni.
 • meg tudd hallgatni, aki dühösen, vagy fájdalommal fejezi ki magát feléd, anélkül, hogy hibáztatni kezdenéd magad, vagy a másik felet.
 • hozzá tudj járulni ahhoz, hogy mások meghallgassák és megértsék egymást. Ahelyett, hogy az adott helyzetben Te tennél igazságot, ösztönözni tudd őket, hogy saját jólétükért felelősséget kezdjenek vállalni.
 • elengedd önmagad hibáztatását, és saját magad felé is szeretettel, megértéssel, és konstruktívan fordulj.

Mi ennek a képzésnek a sajátossága?

A Kompátia – Életkerekítő Játékok kártyái  47 érzést és 67 erőforrás-szükségletet elevenítenek meg. Segítségükkel kézzelfogható eszköz áll rendelkezésedre, ha egy zárkózott, kusza, vagy feszült helyzetben meg akarod találni az utat a megértés és együttműködés felé. A kártyákkal való páros, vagy csoportos játékok segítenek minél hamarabb beazonosítani a helyzeteket, és gazdagítani a kifejezőkészséget.

A megfigyelés kártyák segítségével tudatossá válhat, hogy a valós “száraz tények” vagy a rájuk tapadt régi beidegződéseink befolyásolják hangulatunkat? A néhány egyszerű, ugyanakkor sorsfordító erejű kérést és kérdést kínáló kártya pedig megtanít arra, hogy éles helyzetben is ki tudjunk keveredni a vitákból és monológokból, és el tudjunk kezdeni beszélgetni, figyelembevenni egymás szempontjait. Feloldódhatnak a blokkok, megértés és felemelő találkozások születhetnek.

Mik is a területek, ahol használhatod?

 • az oktatásban – nevelésben
 • coachként
 • terápiás-
 • tehetséggondozó-
 • önismereti célokkal
 • családi életben
 • erőszakmentes, együttműködő kommunikációs eszközkén

Legközelebbi csoportjaink időpontjai

Két hétvégés intenzív alapkurzus bárkinek, aki a módszerrel szeretne megismerkedni – pedagógusoknak pedig 30 pontos akkreditációs elismervénnyel.

2020. Febr. 29-e szombat
Márc.1-je vasárnap
Márc. 7-e szombat
Márc. 8-a vasárnap

Mind a négy napon 9h-17h között.

Az árak

A pedagógusoknak akkreditált képzés tárgyi adómentes, díja 60 000 Ft/fő.
Akkreditáció nélkül az ár 60 0000 Ft + 27% ÁFA, azaz 76.200 Ft.
20 000 Ft előleget kérünk.

Kedvezményes lehetőség
Ha szeretnél jönni, és az ár gondot okoz számodra, írj nekünk emailben, és egyeztetünk részletfizetési vagy egyéb kedvezményes lehetőségeinkről.

Kurzusaink

 • intenzív kezdő – két hétvége, erőteljes, átható élmény, melyen van idő nagyot “szippantani” az EMK légköréből, gondolkodásmódjából.
 • 8 alkalmas kezdő – heti egy este 3 óra 8 héten át, mely idő alatt fokozatosan ismerkedhetünk a módszerrel, ülepedhet, érhet minden új információ.
 • haladó csoport – azokkal akik már részt vettek képzésünkön, vagy más EMK-s tanfolyamon, elmélyedünk a “4 lépést” és a mögöttük álló szemléletmódot beépítő játékok eszköztárában. Mindeközben magunk is haladunk a tudatosság, önismeret, kapcsolatteremtő készség ösvényén.
 • felkérésre ill. tanári közösségek számára kihelyezett képzéseket is tartunk, min 8. résztvevőtől.

Helyszín

Mandalaház: Budapest, XIII. Visegrádi u. 6. [térkép] II. em. 2., 13-as kapucsengő

Jelentkezéshez kérjük

- töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot
- erősítsd meg részvételi szándékod azzal, hogy átutalsz 20.000 Ft előleget az Artshow Bt. 11713005-20342290 bankszámlára, a közlemény rovatba kérjük írd be a neved és az email címedet

Jelentkezési határidő

2020.02.23.

Elérhetőség

Várjuk szeretettel érdeklődésedet: Redő Júlia

info@kompatia.hu

0670-451-6415

Aktuális, meghirdetett csoportunkról a facebook oldalon olvashatsz.


Jelentkezési lap