A játék az élethelyzeteinkkel analóg tanuló terep, ahol védett közegben kigyakorolhatjuk azokat a viselkedésmintákat, amelyek a leginkább szolgálják majd a harmóniát mindennapi kihívásokban is.

Mit ad az EMK?

Az EMK szellemisége és módszere segít, hogy:

 • ki tudd fejezni nem tetszésedet hibáztatás nélkül, és pontosan meg tudd fogalmazni azokat az értékeket, amelyeket el szeretnél érni.
 • meg tudd hallgatni, aki dühösen, vagy fájdalommal fejezi ki magát feléd, anélkül, hogy hibáztatni kezdenéd magad, vagy a másik felet.
 • hozzá tudj járulni ahhoz, hogy mások meghallgassák és megértsék egymást. Ahelyett, hogy az adott helyzetben Te tennél igazságot, ösztönözni tudd őket, hogy saját jólétükért felelősséget kezdjenek vállalni.
 • elengedd önmagad hibáztatását, és saját magad felé is szeretettel, megértéssel, és konstruktívan fordulj.

Mi ennek a képzésnek a sajátossága?

A Kompátia – Életkerekítő Játékok kártyái 34 érzést és 62 erőforrás-szükségletet elevenítenek meg. Segítségükkel kézzelfogható eszköz áll rendelkezésedre, ha egy zárkózott, kusza, vagy feszült helyzetben meg akarod találni az utat a megértés és együttműködés felé. A kártyákkal való páros, vagy csoportos játékok segítenek minél hamarabb beazonosítani a helyzeteket, és gazdagítani a kifejezőkészséget.

 • Az EMK látásmódját, módszerét üdítő, játékos módon, szinte észrevétlen természetességgel tanulhatod.
 • Nem csak Te magad fejlődhetsz, de a játékok megismerésével rögtön eszközt kaphatsz a kezedbe, mellyel mindezt gyerekek számára is élvezetes módon teheted elérhetővé, már akár óvodás kortól.
 • A közös játék, közös élmény révén minden résztvevő egyszerre adhat és kaphat, tanulhat és taníthat a csoportban. Bizalommal, együttérzéssel, humorral töltődhetsz.

Kisfilmek a Kompátia – Életkerekítő játékok© használatáról

A Facebook oldalunkon riportokat, cikkeket, fotókat, aktuális híreket találsz.

Kurzusaink

 • intenzív kezdő – két hétvége, erőteljes, átható élmény, melyen van idő nagyot “szippantani” az EMK légköréből, gondolkodásmódjából.
 • 8 alkalmas kezdő – heti egy este 3 óra 8 héten át, mely idő alatt fokozatosan ismerkedhetünk a módszerrel, ülepedhet, érhet minden új információ.
 • haladó csoport – azokkal akik már részt vettek képzésünkön, vagy más EMK-s tanfolyamon, elmélyedünk a “4 lépést” és a mögöttük álló szemléletmódot beépítő játékok eszköztárában. Mindeközben magunk is haladunk a tudatosság, önismeret, kapcsolatteremtő készség ösvényén.
 • felkérésre ill. tanári közösségek számára kihelyezett képzéseket is tartunk, min 8. résztvevőtől.

Árak

A képzéseink díja 48e Ft/fő, 12.000 Ft előleggel. Kihelyezett képzéseknél ezen felül útiköltség és esetlegesen szállásdíj jelent még költséget.

Legközelebbi csoportjaink időpontjai

I. Intenzív kezdő képzésünk:
február 23, 24. szombat, vasárnap 10-17 óráig – Ferenc körút
március 2, 3. szombat, vasárnap 10-17 óráig – Visegrádi utca

II. 8 alkalmas haladó képzésünk:
február 4-től hétfőnként 17:30-20:30 között – Visegrádi utca
február 4. 11. 18. 25.
március 4. 11. 18. 25.

Helyszín

Mandalaház: Budapest, XIII. Visegrádi u. 6. [térkép] II. em. 2., 13-as kapucsengő
Budapest IX. Ferenc körút 39. [térkép]  IV. em. 3., 16-os kapucsengő

Jelentkezéshez kérjük

- töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot
- erősítsd meg részvételi szándékod azzal, hogy átutalsz 12.000 Ft előleget Strasser Katalin Eszter 16200120-18537602 bankszámla számára, a közlemény rovatba kérjük írd be a neved és az email címedet

Jelentkezési határidő

- február 4-én induló haladó csoportunknál január 30.
- február 23-án induló intenzív képzésünknél február 15.

Elérhetőség

Várjuk szeretettel érdeklődésedet: Redő Júlia, Strasser Katalin Eszter

info@kompatia.hu, info@emkommunikacio.hu

0670-451-6415, 0670-250-6233

Aktuális, meghirdetett csoportunkról a facebook oldalon olvashatsz.


Jelentkezési lap