Búcsú Havától

Kedves Rokonok, Barátok, Tanítványok, Társak!

Talán már tudjátok, hogy Jónai Éva Hava 2014. október 28.-án reggel, saját útját bejárva betegségével, csöndes, meghitt együttlétek után, meghalt. Miután hamvaitól a legszűkebb családi körben fogunk elbúcsúzni, temetés helyett szeretettel hívunk Titeket a tiszteletére szervezett emlékünnepre. 
A megemlékezés november 16.-án vasárnap 11.00 – 13.00 között a Városmajori Gimnáziumban lesz, ahol 1996.- ban a “Keresztutak Nemzetközi Békekonferenciát” is szervezte Hava az Erőszakmentes Együttműködő Kommunikáció magyarországi meghonosításáért.

Az ünnepségen Hava barátai és rokonai közül Bagdy Emőke, Caroline Bodóczky és Redő Ferenc fognak beszédet mondani. Be fogunk rendezni egy emlékoltárt, ahol egy életet szimbolizáló fa rajzát is kiállítjuk. Ennek a fának a leveleire írhat bárki, aki szívesen fogalmazná meg ilyen módon az üzenetét, emlékét, köszönetét Havának, illetve, mivel nem temetésről van szó kérünk, hogy koszorúk és csokrok helyett, ha szeretnél, egy szál virággal, vagy egy kis kaviccsal búcsúzz Tőle.

Szeretettel várunk: 
A Család

ui.: Az EMK csoportok h
agyományához híven, lesz egy közös asztal, aki szeretne, hozhat rá ropogtatnivalót.
(Ha esetleg többször kapod meg ezt a levelet elnézést kérünk)